Üdvözlöm a kedves Látogatót!

Kolman Erika podiáter, diabéteszes láb specialista, lábápoló mester, egészségügyi szakoktató vagyok. 2010-ben a MOSZI Országos Lábápoló Verseny nyertese, kézi és gépi kategóriában. A Magyar Bajnoki cím hivatalos viselője. A Semmelweis Egyetemen végeztem podiáterként, egészségügyi szakoktatóként. 1995 óta foglalkozom kéz és lábápolással. 2020-ig OKJ-s alapképzésben lábápoló mesterként, szakoktatóként tevékenykedtem. A szakképzés átreformálását követően úgy gondoltam, hogy a szalonos tevékenységemet folytatom maximális lojalitással.
Szakterületem a cukorbeteg láb, ezeken jelentkező szövődmények, speciális elváltozások, betegségek pl: benőtt körmök, körömszabályozás, fekélyek, gombás körmök, neuropátiás lábak szakszerű, körültekintő ellátása.


Van ami állandó, örök és sohasem változik.

Cégünk 1998-as megalakulásakor kialakított, felszerelt műhelyt, kinőttük. A három generáció közös munkája révén, 2019-ben egy új mérföldkőhöz érve: modern, tágas, professzionális székhelyet alakítottunk ki, minden szakmai igénynek megfelelően. Ügyfeleink megelégedésére és kényelmére. Várjuk Önöket szeretettel!

Kolman Mária kéz és lábápoló vagyok, a szakmában igazi veterán. 1985-óta tevékenykedem ezen a szakterületen, ekkor még a szakma nagyjaitól csak úgy „leshettük el” a tudást. Nagy mesterem és szakmai példaképem Kincs Eszter, aki bevezetett a lábápolás rejtelmeibe.
Első oklevelemet a MOSZI-tól 1992-ben kaptam. Majd OKJ-s kéz és lábápoló műkörömépítő szakképesítést szereztem. Pályám során végigjártam a szamárlétra minden fokát. Saját üzletet nyitottam és iskolát alapítottam. Szakmai múltam, tapasztalataim és állami diplomás Egészségtan tanári végzettségem feljogosít arra, hogy részt merjek vállalni a következő pedikűrös nemzedék okításában. Kedvelem, előszeretettel alkalmazom a természetes gyógymódokat pl: a reflexológiát. Igazi szakmai büszkeségem, tanítványom lányom: Erika és unokám Réka, akik átörökítik és továbbviszik a szakmát. Igazi pedikűrös dinasztiává nőttük ki magunkat.

Ma is aktívan dolgozom, részt veszek az oktatásban, tanításban.
35 év szakmai tapasztalattal, sok – sok szeretettel várom kedves vendégeimet!

Uhercsák Réka vagyok, 3. generációs kéz- és lábápoló. Édesanyám, Kolman Erika és nagymamám, Kolman Mária révén gyerekkorom óta kíséri életemet a szakma, már egészen kisgyerekként rengeteget hallgattam a családi összejöveteleken a különféle körömápolási praktikákat. 2012-ben én is csatlakoztam a családi vállalkozáshoz, amikor kéz- és lábápoló képesítést szereztem. 2015-ben profi kategóriában lábápoló versenyt nyertem, azóta is komoly hangsúlyt fektetek a továbbképzésekre és a magas színvonalú munkavégzésre.

A hagyományos szépészeti manikűr és pedikűr mellett speciális elváltozások kezelésében (pl. benőtt vagy gombás köröm, bőrkeményedés, repedezett sarok, tyúkszem), és cukorbeteg láb ápolásában is komoly jártassággal rendelkezem. Csendes, barátságos környezetben, fájdalommentes kézi és gépi kezelésekkel várom kedves vendégeimet!